top of page
Laura (49).jpg

Veelgestelde vragen

Je gaat trouwen en wil een onvergetelijke ceremonie. Maar waar begin je? Er komt best wel veel op je af. Daarom geef ik je hieronder al graag een antwoord op de meest voorkomende vragen. Zit je nog met andere vragen? Of wil je gewoon eens horen wat er allemaal mogelijk is. Neem dan volledig vrijblijvend contact met me op. 

Wat als we in het buitenland trouwen?

 Ik verplaats me overal in België en ver daarbuiten. Want mijn liefde voor verhalen kent geen grenzen. Wel vraag ik jullie om de reis- en verblijfskosten te dekken. 

Wat mogen we verwachten?

Ik vertrek telkens van een wit blad. De ceremonie zal zijn zoals jullie dat willen. Weet wel dat mijn teksten geheim blijven tot op jullie grote dag. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten verrast worden. 

Krijgen we achteraf de teksten?

Willen jullie graag een blijvende herinnering aan jullie ceremonie? Dat kan. Nadien hebben jullie de optie om een blijvende herinnering aan jullie prachtige dag te bestellen in de vorm van een  mooi vormgegeven tekstenbundel.

Wat als we een meertalig publiek hebben?

Als tolk weet ik als geen ander dat taal een essentieel onderdeel is van jullie liefdesverhaal en daarom bied ik ceremonies aan in het Nederlands, Frans, Italiaans en Engels. Samen bekijken we in welke ta(a)l(en) we de ceremonie vormgeven.

Kan ik bij jou terecht voor het schrijven van een speech?

Uiteraard! Moet je binnenkort speechen voor een bepaalde gelegenheid? Dan help ik je graag verder. Neem contact op voor meer info en prijzen.

Wat is de prijs van een ceremonie?

 Voor een Nederlandstalige ceremonie start de prijs vanaf 1700 euro (incl. btw). Wil je een meertalige ceremonie of trouw je in het buitenland? Dan maak ik graag een offerte op maat.

bottom of page