top of page
B800C1C5-338E-4EBB-BE7E-8877890E8945.heic

Taal verbindt

Enchantée, mi chiamo Laura, how are you?

Je kan me omschrijven als goedlachs, spontaan, realistisch, een grote dierenvriend en taalliefhebber pur sang.
Op professioneel vlak ga ik nooit een uitdaging uit de weg. Mijn creativiteit laat ik maar al te graag los op jullie ceremonie.

  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Pinterest
  • alt.text.label.LinkedIn

Mijn verhaal 

Schrijven. Het heeft altijd in mij gezeten. Nog voor ik daadwerkelijk de letters van het alfabet kon neerpennen, schreef ik mijn eigen verhalen neer, weliswaar in een verzonnen schrift dat vooral uit veel krullen bestond. Ik las nadien met trots mijn verhalen voor. In de lagere school ontwierp ik met drie andere vriendinnen een eigen krantje, “De Weetjeskrant”. Tijdens mijn studies als tolk concentreerde ik me vooral op het gesproken woord. Een taal correct gebruiken met het nodige gevoel voor nuances en zinspelingen, daar kon ik me helemaal in verliezen. Na mijn studies ging ik meteen aan de slag als zelfstandig tolk, vertaler en taalcoach. Na enkele jaren ontstak er een vlammetje in mij.

 

Een idee werd werkelijkheid: creatief schrijven, mensen raken en liefdesverhalen authentiek naar voren brengen. Zo ontstond M’O'MENT by Laura Vermeylen. Als meertalig ceremoniespreker en storyteller vertel ik jouw persoonlijke verhaal op een unieke manier. Met mijn woorden raak ik jouw gevoelige snaar.

 

Zullen we elkaar leren kennen?
Ik luister maar al te graag naar jouw verhaal.

Partner van 
Salon Society 

M'O'MENT by Laura Vermeylen is een trotse partner van Salon Society, een platform met een zorgvuldig geselecteerde groep creatieve huwelijksleveranciers.

Bekijk de podcastaflevering van Studio Salon en ontdek waarvoor M'O'MENT staat. 

badge-groen-salon-society.png

In de pers 

GVA
het nieuwsblad
HLN
flair.jpeg
bottom of page