top of page

 M'O'MENT SUPRÊME

Woorden zijn mysterieuze, gevoelige klanken die zich in de lucht verplaatsen naar de luisteraar. Ze komen binnen en raken. Ze verdienen het om opgepakt en vastgehouden te worden. Visueel en persoonlijke typografische kunstwerken die ontroeren en bekoren en waar emoties centraal staan.

M’O’MENT SUPRÊME is een tastbare herinnering aan jullie ceremonie. 

Jullie ceremonie gebundeld

De ceremonie leest als een prachtig beeldverhaal waarbij de typografie en lay-out de ogen van de lezer subtiel begeleiden doorheen de inhoud van jullie persoonlijke moment. Alle teksten, ook die van jullie dierbaren, worden gebundeld in deze doos vol herinneringen.

cover Bundel.jpeg

Jullie geloften in de kijker

De G van geloften verrijkt met bladgoud als typografisch kunstwerk. De initiaal, initium in het Latijn, wat letterlijk ‘aan het begin staand’ betekent, symboliseert jullie liefdevolle start samen en wordt vergezeld van een greep uit jullie geloften.

G foto.jpeg

Jullie vierluik

Waardevolle fragmenten uit de ceremonie worden tot een typografische reeks met bladgoud kunstig vormgegeven. Het vierluik leest als poëzie en zorgt voor een statement in je interieur.

IMG_6029.jpg

Jullie gift voucher 

Niets zo leuk dan iemand te verrassen. Waarom geen gift voucher cadeau geven voor een M'O'MENT SUPRÊME? 
Het bedrag is vrij te kiezen en de gift voucher is onbeperkt geldig.
Verras, kies, geniet.  

Laura en Hilde bundelen hun krachten om onvergetelijke momenten en herinneringen te creëren. Hilde Jehin is grafisch ontwerpster met een uitgesproken voorliefde voor typografie en lay-out met een jarenlange expertise binnen de reclamewereld. Ze is voornamelijk actief binnen de toegepaste kunst en grafisch ontwerp en geeft les aan Sint Lucas KSO Antwerpen.

bottom of page